Samenwerken

Werk jij als consultant in duurzaamheid en lijkt ons aanbod

je een goede aanvulling op jouw diensten? 

Samen komen we verder

Veel sustainability consultants richten zich op de meetbare kant van duurzaamheid. CO2 reductie bijvoorbeeld. Hierbij is goed een beginpunt in kaart te brengen, overzichtelijk te krijgen wat er gedaan kan worden om de CO2 uitstoot naar beneden te krijgen, en een jaar later te kijken wat er concreet is verbeterd. Dit is erg fijn, omdat je onderbouwd hebt dat er daadwerkelijk stappen gemaakt zijn.


Onze programma's zijn veel minder meetbaar, ze gaan over awareness en bedrijfscultuur en persoonlijke overtuigingen. We noemen het zelf meer 'de zachte kant van duurzaamheid'. Toch is deze kant ook cruciaal voor de meetbare kant. Uiteindelijk zijn het op veel vlakken de werknemers die in hun dagelijkse werkzaamheden het verschil moeten gaan maken. De werknemers die de klant tekst en uitleg geven bij de meetbare zaken.


Mocht je het interessant vinden om onze programma's in te zetten ter ondersteuning van je eigen projecten, dan hebben we het daar graag over met je. Neem je contact met ons op? We spreken je graag!